Translate This Page

Naši trenutni projekti  • Pristupna rampa za hendikep kako bi se omogućilo učenicima sa poteškoćama u kretanju da imaju pristup školama sa malo ili bez podrške.Naši završeni projekti

 

Tablet Računari za učenike

Tablet  računari za učenike sa težim i teškim smetnjama u razvoju u integriranim odjeljenjima od prvog do devetog razreda u osnovnoj školi  ‘’ Vuk Karađić” iz Berana.

Cilj ovog projekta je obezbjediti tablet racunara kako bi djeca mogla započeti svoje

putovanje u digitalni svijet, naučiti koristiti računar i pronaći resurse koji su im potrebni. Rad na računaru pomaže učenicima da razviju vještine 21 vijeka. Ove tehnološke vještine će biti korisne kada djaci uđu na konkurentno tržište rada.


Medijska pokrivenost ovog projekta dostupna je na linkovima ispod.Pristupna rampa u školi

PROJEKAT

Izgradnja pristupne rampe u OŠ „Vuk Karadžić“ u Beranama za učenike sa težim i teškim smetnjama u razvoju u integrisanim odeljenjima od I. do devetog razreda.

Pojekat je ostvaren uz pomoc prijatelja koji su donirali novac i vrijeme i pomogli nam da realizujemo nas prvi projekat.

Cilj ovog projekta je bio da se  izgradi pristupna rampa kako bi učenici koji koriste invalidska kolica imali siguran pristup učionici..

 Prilazna rampa je  omogućila bolju pristupačnost i mobilnost učenika s invaliditetom,prilaz učionici je sada lakši i sigurniji.

Medijska pokrivenost ovog projekta dostupna je na linkovima ispod.

Viesti  Budiminfo Radio Barene 

© Copyright Kiri